Hakblok

We houden van hout, het is een prachtig materiaal om mee te werken. We kiezen het mooiste sloophout en maken nieuwe bladen voor werkbanken, plantenkarren of planken in een bakkerskar. Zo heb je een direct een uniek stuk in je huis!

Werkbanken voor binnen en buiten, hout of van staal, we hebben ze van klein tot zeer groot. Je kunt ze gebruiken als toonbank, buitenkeuken of natuurlijk gewoon als werkbank.

Hoe onze liefde voor hakblokken begonnen is? Nou ja, wie wil nou niet zo’n uniek stuk in de keuken hebben staan? Wat doen we met de hakblokken die wij binnenkrijgen? We knappen ze volledig op: schuren, bijwerken, eventueel vervangen of opnieuw bevestigen van onderdelen en als finishing touch worden de blokken in de olie gezet. Deze olie is geschikt voor consumptie, dat wil zeggen dat je het blok veilig kunt gebruiken voor het verwerken van vlees. Sowieso handig als je blok van ons in een slagerij of in je restaurant of hotel wilt gaan gebruiken. We zoeken graag in opdracht voor je naar jouw slagershakblok!

IMG_1094   IMG_3721