Reviews

Lint vervangen

Rated 5 out of 5
24 oktober 2023

Bedankt voor jullie advies! Ik weet nu wat de oorzaak was van mijn probleem en het euvel is verholpen. Nogmaals, bedankt. Nu kan ik weer typen.

Samen met Valentine begint een nieuw verhaal

Rated 5 out of 5
27 augustus 2021

Ik wou jullie nog eens bedanken voor de uitzonderlijke service! Via een paar mailtjes en appjes is alles supervlot verlopen want het was niet zo eenvoudig om de Valentine vanuit BelgiĆ« tot bij jullie te krijgen. De Valentine van Olivetti komt met haar eigen verhaal – zo werd ze bijvoorbeeld ontworpen door de Italiaan Ettore Sottsass en de Britse Perry King. Wist je trouwens dat ze voor het eerst gelanceerd werd in 1969 – in dat jaar hebben we ook nog de eerste mens op de maan gezet, Woodstock gevierd en de eerste testvlucht van de Concorde gezien. De Valentine staat ook als enigste typemachine te pronken in het Museum of Modern Art in New York (https://www.moma.org/collection/works/4576) maar weest gerust… hier wordt het niet alleen een pronkstuk. Dankzij een goede onderhoudsbeurt is deze vijftig jaar oude rode dame klaar om nieuwe dingen te schrijven – het rustgevende getik wordt de hartslag van een verhaal en het belletje zorgt ervoor dat de woorden in de juiste volgorde lopen.
Hartelijke groet uit Gent
Jeroen

Typemachine servicebeurt

Rated 5 out of 5
12 maart 2021

Typemachine goed ontvangen. Ziet er geweldig uit en werkt perfect. Zeer tevreden klant en het pluspunt zijn jullie zeer democratische prijzen. Bedankt voor de goede zorg aan mijn Hermes, Thomas

Goede service!

Rated 5 out of 5
24 januari 2021

We hebben een typelint besteld. Rianne denkt goed met je mee en probeert te zoeken naar oplossingen als je, in ons geval, tegen dingen aanloopt. We kiezen de volgende keer duidelijk weer voor deze winkel! Dank jullie wel en we hopen een keer langs te kunnen komen om de winkel te bewonderen!