Workshop

I’m your type! Altijd al eens op een echte ouderwetse typemachine willen typen? Er is een heuse ‘Typewriter Revolution’ gaande. Weg van online, sociale media en terug naar old school je gedachten uittikken op papier. Het klik klak geluid en directe resultaat zijn goud.

Workshop Type-in 

Dinsdag 5 februari van 19.30 uur tot 21.30 uur bij House of Watt, James Wattstraat 73

De workshop wordt gegeven door Corine en Rianne, beide verliefd op typemachines. Rianne reviseert typemachines en Corine gebruikt ze graag.

We nemen een leuke selectie typemachines mee, van heel oud en zwaar tot design vol kleur. Iedereen krijgt natuurlijk een eigen machine om op te typen. We beginnen met een korte geschiedenis van de typemachine en zullen je daarna een uitleg geven over de machine zelf. No worries, het is niet moeilijk, maar wel fijn om te weten hoe je je velletje papier in de machine rolt 😉

We zitten vlak voor Valentijnsdag, dus wij brengen leuk papier en enveloppen mee. En dan aan de slag! Als je zelf geen inspiratie hebt, nemen we prompts mee zodat je voor je het weet je eerste novelle schrijft.

Bij de workshop zitten twee drankjes inbegrepen en kost per persoon €15,-. Koop hier je kaartje! Voor meer info neem contact op via info@typemachinefabriek.nl